FORUM POLİTİKASI

Forum bölümüne katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Hedefimiz Osmanlı Kültürü ile ilgili farklı konu başlıklarındaki düşüncelerin paylaşılmasına yardımcı olmak. Sağlıklı bir tartışma ortamı yaratabilmek için, üyelerimizin aşağıda yeralan temel kurallara uymalarını istemekteyiz :


Foruma Yazı Girmek
TheOttomans.Org sitesine, genel ahlaka aykırı, kışkırtıcı, pornografik, kişilik haklarına aykırı veya Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ve Turkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırı hiçbir yazı giremez veya dosya yükleyemezsiniz. Forum sayfalarına girdiğiniz her türlü yazının kendi isminizle birlikte yayınlayacağımızı tekrar hatırlatmak isteriz. TheOttomans.Org, forum sayfalarına yazılan mesajların, kendi editoryal ve iş prensiplerimiz ve de bu dokumanda yeralan kurallar ile aykırı olmadığı sürece, silinmeyeceğini veya değiştirilmeyeceğini kabul eder.


Ticari Olmayan İçerik
Forum sayfaları sadece ticari olmayan amaçlar doğrultusunda kullanılabilir. TheOttomans.Org'un izni olmadan ,herhangibir şekilde reklam içeren, belirli mal veya hizmetin tanıtımına yönelik veya finansal bilgiler ile ilgili hiçbir içerik girmemelisiniz.


Gizlilik
Forum'a mesajlarınızı girdiğinizde, mesajınızın ad ve soyadınız ile birlikte yayınlayacağını kabul etmektesiniz. Geçmiş tecrübelerimiz forum alanında isim bulundurmanın ilgi grubumuzu geliştirmeyi hızlandırdığı gibi üyelerin mesajlarını daha fazla bir sorumluluk ile yazdıklarını göstermektedir. Lütfen daha fazla bilgi için info@theottomans.org adresine mail atınız.


Mesajları Silme Hakkı
Hernekadar tüm mesajları kontrol edemesek ve sitede yer alan mesajların içeriğinden dolayı herhangi bir sorumluluk taşımasak da, kendi editoryal ve iş prensiplerimiz ve de bu dokumanda yeralan kurallara aykırı ve marka ve tescil haklarının çiğnenmesi veya kötüye kullanımı ile ilgili mesajların girilmesi durumunda, bu tür mesajları silme, değiştirme veya yerlerini değiştirme hakkına sahip olduğumuzu bildirmek isteriz. Ayrıca forum ile ilgili bu temel kurallara uygun davranmayan üyelerin, foruma mesaj kaydetme haklarını sınırlama hakkına sahip olduğumuzu da bildirmek isteriz.


Spam
Aynı mesajın sürekli forum alanlarına kaydedilmesi veya forum alanının konu ile ilgili olmayan mesajların sürekli kaydedilmesi yoluyla spam edilmesi kabul edilemez bir davranıştır ve bu tür mesajları sisteme giren kullanıcının site ile ilgili tüm haklarını kaybetmesine yol açar. Forum sayfalarında yeralan başlıklara, bu temel kurallara aykırı olarak mesaj girilmesi durumunda, söz konusu kullanıcıların üyelik haklarını askıya alma hakkımızın saklı olduğunu bildiririz. Kullanıcılar, forum sayfalarına gönderdikleri her türlü mesajın tek sorumlusu olduğunu, forum sayfalarımıza mesaj girdiklerinde doğrudan kabul ederler.


Uygun Olmayan Kullanımlar
Resimler, Grafik dosyaları, Ses Dosyaları, java-script dosyaları ya da Türkçe veya Ingilizce dışındaki dillerde girilen mesajların forum sayfalarında yayınlanmasına izin verilmemektedir.
Biz, forum sayfalarımızın Osmanlı Kültürü ile ilgili düşüncelerinizi rahatça paylaşabileceğiniz bir bölüm olması için çaba göstermekteyiz ve sayfalarımızı daha sık ziyaret etmenizi dileriz.